Hvad betyder faglig udvikling hos intomedia?

Hos intomedia er vores medarbejdere vores vigtigste ressource, så derfor har vi stor fokus udvikling, både personlig udvikling og i høj grad faglig udvikling.

Vi gør en dyd af at forfremme intern, fremfor at hyre udefra. Det betyder, at hvis du har høje ambitioner, så er intomedia stedet for dig.

Her på siden kan du læse mere om faglig udvikling hos intomedia og se hvad vores kollegaer har at sige.

Karriereforløb

Har du en ambition om at udvikle dig i din karriere, så du har muligheden for at komme på et karriereforløb, hvor du kan optimere de kompetencer du allermest brænder for.

Vi har tre forskellige forløb alt afhængigt af dine interesser og ambitioner.

">

Specialist

Bliv ekspert på alle discipliner inden for B2B salg – her kommer du på et forløb, hvor du vil lære, træne og bruge diverse salgsværktøjer i praksis. Du vil også blive trænet i at styre salgsbudgetter mm.

Mulig stillingsbetegnelse efter endt forløb: Key Account Manager.

Ledelse

Har du ambitioner for at komme til at lede dit eget team, så er det ledelsesretningen du skal tage. Her får du opbygget en stærk viden om ledelse, som du kan bruge i praksis.

Mulige stillingsbetegnelser efter endt forløb: Key Account Manager og på sigt Sales Manager

Analyse / Operations

Brænder du mere for data og analyse, hvilke målgrupper vi skal gå efter, hvordan vi bedst kan kommunikere til dem, optimering og automatisering af systemer, så sælgerne har varme leads baseret på data? Så er det analyseretningen du skal på.

Mulige stillingsbetegnelser efter endt forløb: Market Manager, Business Analyst, Business Success Consultant mm.

Hvordan arbejder vi med salg?

Hos intomedia arbejder vi med B2B mediesalg for nogen af Danmarks største erhvervsmedier.

Vi er specialister i B2B abonnement salg. Det har aldrig været mere relevant at følge med i, hvad der sker rundt omkring i verden og derfor er det enormt spændende at arbejde med relevante og kritiske medier.

Herunder kan du blive klogere på hvordan vi arbejder med salg.

Salgstræning

Som en del af den faglige udvikling i huset, så er der salgstræning flere gange om året.

Undervisningen foregår in-house og de værktøjer, der undervises i, vil I kunne tage i brug med det samme. Salgstræningen tager udgangspunkt i de problemstillinger/discipliner I, som deltagere, sidder med til dagligt. Underviserne er ofte interne (Sales Director & Sales Coach) og i nogle tilfælde kan sælgerne også undervise i et emne, de er specielt stærke i.

Vi har også nogle gange eksterne eksperter/undervisere på.

Teams

Hos intomedia arbejder vi i teams, og det er teamets mål at nå i budget sammen.

Så når du bliver en del af et team, så er det også i teamet interesse, at du bliver velintegreret. Her vil dine kollegaer sørge for, at du bliver oplært og at der løbende er sparring til, hvordan man kan optimere hinanden.

I videoen her kan du høre, hvordan andre bruger deres kollegaer fagligt.

Udstationering

Har du et internationalt hjerte, der banker for fremmede kulturer og salg, så kan du blive en del af vores internationale team, hvor der vil komme muligheder for udstationering til en af vores salgshubs rundt i verden.

I dag har vi kontorer i Oslo, Frankfurt, New York og Singapore.