“Vi tror på, at udviklingen af vores medarbejdere er nøglen til virksomhedens succes.”

Medarbejdere

Vores medarbejdere er nemlig vores primære kapacitet – det er jer, der gør forskellen for vores kunder. Vi sælger og leverer unægtelig gode medier/løsninger, men det altafgørende er medarbejderen, der er kernen i at formidle produktet og skabe den gode oplevelse for kunden.

Hvordan får vi så det til at ske? Det er du selv med til at definere.

Muligheder

I forhold til din personlige og faglige udvikling har vi flere gode muligheder i huset. Der er blandt andet løbende salgstræning inden for forskellige emner, teknikker og områder, og der er mulighed for at blive udstationeret i en periode med fede lokationer som f.eks. Oslo, New York og Singapore at vælge mellem.

Generelt er vi altid lydhøre overfor dine udviklingsønsker og vil om muligt forsøge at hjælpe dig i den rigtige retning gennem tæt sparring med din nærmeste leder. Uanset om du ønsker at blive verdensmester i at sælge, gå ledervejen, afprøve noget helt nyt eller skal sættes i et udviklingsforløb, så er vi klar til at tegne stregerne sammen med dig.

Faglighed

Ligesom vores kultur hos intomedia rummer alle, har vi et bredt spænd af faglig ballast blandt vores medarbejdere. Vi kommer med vidt forskellige baggrunde, uddannelser og erhvervserfaringer, og det trives vi rigtig godt i.

Vi kan se, hvordan det skaber en faglig diversitet og fantastiske muligheder for intern sparring, at vi billedligt talt er en pose blandet slik og ikke kun lakridser.

Det betyder også, at vi tror på mennesket og udviklingen, fremfor en defineret faglighed. Vi tror på sparring og læring, uanset om du har været ansat i 3 måneder eller 3 år.

Derfor ønsker vi også at udvikle og guide vores medarbejdere til en større og bedre faglighed indenfor det område, hvor vi er eksperterne. Det gør vi blandt andet gennem intern salgstræning, hvor vores konkrete arbejdsmetoder udfordres.

Derudover får vi eksterne inputs, fra professionelle, der kan udfordre vores tankegang. Alt sammen for at opnå en større og bedre faglighed.

Ledige stillinger