Imødekommende

Noget af det, vi er mest stolte af hos intomedia, er vores imødekommende kultur. Vi sætter en ære i at tage godt imod alle, der kommer i huset – uanset om det er gæster, kunder, nye kolleger eller rengøringshjælpen.

Alle skal føle sig velkomne og mærke den gode og positive stemning, der summer rundt omkring på kontoret. Det er heldigvis også den respons, vi får retur fra samtlige af ovenstående, når de er på besøg.

Vi hører dem blandt andet sige: ”Hvor er her rart at være”, ”Jeg blev mødt med et smil fra alle jeg stødte på” og ”Folk stod nærmest på tæerne af hinanden for at tilbyde mig en kop kaffe”. Kom endelig selv forbi kontoret og se, om der er noget om snakken.

Vi har det sjovt – også uden for kontoret!

Vores kultur bærer præg af et stærkt sammenhold. Har man det godt og sjovt med sine kollegaer, så er man også villig til at gå den ekstra mil for sine kollegaer.

Festudvalget har derfor altid rygende travlt – Vi har 2 årlige store fester – sommerfesten og julefrokosten og så holder vi en større fredagsbar ca. 1 gang om måneden, med forskellige temaer.

Derudover har vi et firmafodboldhold, en løbeklub, vi er at finde til Aarhus Halvmarathon og det obligatoriske bordfodbold bord.

Vi er også gode til at arrangere ud-af-huset events, såsom ture i Escape Room, Minigolf, fællesspisning, mm.

Ønsket om at være sammen er stort, og vi sørger altid for, at der er noget for enhver smag, og at man selvfølgelig kan deltage i lige præcis det omfang, man har tid og lyst til.

Uformel omgangstone

For os er det også vigtigt, at her er højt til loftet og frihed under ansvar. To forholdsvis slidte klichéer, men ikke desto mindre noget vi gør meget ud af at efterleve i praksis hver dag.

Det kommer til udtryk i en ganske uformel omgangstone, hvor vi selvfølgelig er professionelle mennesker, der gerne vil udrette det exceptionelle, men hvor der også skal være plads til at tage en hyggelig snak hen over kaffemaskinen eller dele en plat joke med teamet.

Vi går ikke voldsomt meget op i hierarki. Til gengæld vægter vi højt, at hver enkelt tager ansvar og bidrager med sin bedste indsats.

Sidst men ikke mindst er her kort fra tanke til handling. Det betyder også, at du fra Day One som en del af intomedia-teamet er velkommen til at byde ind med dine input og idéer til, hvordan vi kan gøre tingene. Vi tager nemlig altid og meget gerne imod forslag til, hvordan vi kan forbedre og udvikle os. So bring it!

Ledige stillinger